Чемпионат Украины (УПЛ), 6 Тур ,
Завершен
Статистика матча
Черноморец
Ингулец
Голы
1
0
Владения мячом
58%
42%
Удары по воротам
3
3
Удары в створ ворот
1
2
Пасы
174
129
Точные пасы
159
115


Видео обзор матчу и голы
  • 90+5' Александр Пшеничнюк гол
    1 - 0 Гол! 90+5' А. Пшеничнюк
  • play
    Видео обзор матчу

Обзор матча

Матч між одеським "Чорноморцем" та петровським "Інгульцем" закінчився драматичною перемогою господарів зі рахунком 1:0, завдяки голу Пшеничнюка у компенсовану годину.

Гра розпочалася з великою кількістю боротьби та безлічі тактичних помилок з обох сторін. Перший тайм пройшов майже без грізних моментів, і лише один реальний шанс мав Попов із "Чорноморця". Він отримав точну передачу до центру штрафної, але його удар не став проблемою для вратаря "Інгульця" Паламарчука, який легко зупинив м'яч.

"Інгулець" відповідав лише далекими та неточними ударами, не маючи реальної можливості створити опасность біля воріт суперника. Флангові гравці, такі як Богунов та Козак, намагалися вивести свою команду вперед, але їх удари не давали результату.

Інший тайм не ставши переломом у грі. Обидві команди продовжували грати у жорсткому стилі, де домінувала боротьба у центрі поля. Суддя Анастасія Романюк дозволяла багато контактної гри, і це, ймовірно, спасло обидві команди від раннього вилучення, що могло б відкрити гру на більш ранній стадії.

Кульмінація матчу настала у компенсовану годину. Максим Мельничук, захисник "Інгульця", за два епізоди отримав два попередження, що призвело до його вилучення. Цей момент став фатальним для команди гостей. Під час подачі кутового з лівого флангу "Чорноморець" скористався численним перевагою. Після відскоку м'яча від захисника Пшеничнюк наніс удару через себе, забивши вирішальний гол на 90+4-й хвилині, який приніс перемогу господарям.

Составы команд